Leveranser 

Funkkonsulten levererar med Postnord till kunder i Sverige med följande fraktalternativ:

Standardfrakt 39 kr

Standardfrakt innebär att mindre och lättare försändelser skickas som Postnord varubrev till mottagarens brevlåda förutsatt att brevlådan är tillräckligt stor. Större och tyngre skickas som paket till mottagarens närmaste Postnord-ombud, dit också varubrev som av någon anledning inte kan lämnas i brevlådan lämnas in.

Försändelsen är spårbar, och du kommer få ett sms eller mejl så att du kan följa ditt paket.

Snabba leveranser är målet, order skickas så snart det är möjligt. Med reservation för geografiskt läge, helgdagar och andra tillfälligt uppkomna hinder uppskattas leveranstiden till 2-5 dagar från order, men en exakt leveransdag kan inte garanteras.

Om du behöver ha din order till ett särskild tillfälle, mejla så tittar vi om det är genomförbart.

Lagerhållning

Funkkonsulten har på vissa varor mindre lager och en vara kan sälja slut. Om leveransförsening uppstår får du meddelande via e-post.

Vi kommer att göra allt för att fullfölja din beställning, men du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar.

Det kan uppstå situationer då det inte går att fullfölja beställningen på grund av omständigheter som inte går att påverka, t ex då en leverantör eller speditör inte kan fullfölja sina åtaganden. Funkkonsulten förbehåller sig rätten att friskriva sig från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Om du önskar returnera en vara skicka först ett mejl till annelie@funkkonsulten.se. Returer sker på din egen bekostnad, undantaget returer av defekter eller felplock.

Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Vid defektbyten och felplock betalar Funkkonsulten den nya frakten till dig.

Returer skickas till:

Funkkonsulten AB, Gullringevägen 29, 42370 Säve

14 dagars öppet köp

Funkkonsulten följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning (ångerrätt). Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i säljbart skick och i originalförpackning. Frakt sker på köparens bekostnad.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har Funkkonsulten rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar Funkkonsulten tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag returen togs emot.

Du står själv för returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se

Smidig kommunikation med kunden

Funkkonsulten arbetar i sin vardag med tydlighet och goda relationer, så ska det vara i kontakten med dig som kund i butiken också. Verkar något konstigt, har ni frågor, hör bara av er. En smidig lösning är bra för alla!